4 Kycklingfiléer
1-2 pkt fetaost
1-2 pkt bacon
Soltorkade tomater
Körsbärstomater
Färsk basilika
Färsk spenat
Röd lök
1-2 pkt fetaost
1-2 pkt bacon
Soltorkade tomater
Körsbärstomater
Färsk basilika
Färsk spenat
Röd lök
Sätt ugnen på 150°C.
Stek kycklingen några minuter på vardera sidan så att den får en fin stekyta. Krydda med salt och peppar. Lyft upp köttet och skär ett snitt igenom det.
Hacka soltorkade tomater, färsk basilika och blanda med ett paket fetaost. Lägg röra i snittet och rulla bacon runt kycklingen. Lägg kycklingfiléerna i en form och ugnsbaka i ca 20 minuter eller tills köttet är klart.
Servera kycklingen på ljummen sallad av färsk spenat, körbärstomater, rödlök och fetaost som värmts i stekpanna.
Hacka soltorkade tomater, färsk basilika och blanda med ett paket fetaost. Lägg röra i snittet och rulla bacon runt kycklingen. Lägg kycklingfiléerna i en form och ugnsbaka i ca 20 minuter eller tills köttet är klart.
Servera kycklingen på ljummen sallad av färsk spenat, körbärstomater, rödlök och fetaost som värmts i stekpanna.